Drechtstad Automatisering

Drechtstad Automatisering
Description:
Drechtstad Automatisering levert betaalbare hard- en software en voert een bewust merkenbeleid. Ons merkenbeleid staat garant voor betrouwbare oplossingen van hoogwaardige leveranciers. Onze kwalitatieve oplossingen passen altijd bij de aard en schaal van uw organisatie. Wij onderscheiden ons met een persoonlijke aanpak en innovatieve beheerconcepten die de continuïteit van uw organisatie waarborgen en variabele kosten tot een minimum beperken. Bij onze aanpak maken we optimaal gebruik van hedendaagse mogelijkheden als virtualisatie en online systeembeheer.

35+ SMB upGrowth

Services:
VoIP, Virtualization, Server Mgmt, Managed IT, IT Consulting... and 3 more
Partnerships:
Microsoft, WatchGuard, Veeam, Eset, OneSpan, +2 […]
HQ:
Dordrecht, Netherlands

Drechtstad Automatisering Reviews

Write a Review

Afgelopen jaar heeft Albeka veel geïnvesteerd in ICT o.a. door een nieuw ERP systeem en het naar de cloud brengen van de telefonie. Daarin heeft Drechtstad Automatisering een centrale rol in ingenomen en heeft er voor gezorgd dat we nu met de drie vestigingen onderling verbonden zijn waardoor de bereikbaarheid voor de klanten ook is toegenomen!

Nelis van der Hoek
Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting

Drechtstad Automatisering heeft MVO activiteiten hoog in het vaandel staan en heeft bij de servermigratie en het beheer allereerst gekeken naar de meest werkbare en betaalbare situatie. Toen deze in kaart was heeft DA middels een gedeeltelijke sponsoring de meest wenselijke situatie weten te creëren, waardoor wij weer jaren vooruit kunnen.

Claudia Bakker
Stichting DierenLot

RoutIT levert internet-, cloud- en communicatie-oplossingen waarmee Drechtstad Automatisering haar klanten de beste ICT-totaaloplossing biedt. Zo is Drechtstad Automatisering hét aanspreekpunt voor de zakelijke klant in de Drechtsteden regio.

Marc Kruijs
RoutIT

Managed Service Providers near Dordrecht

 • Hendrik-Ido-Ambacht
  Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner voor onze medewerkers en relaties in het MKB. Wij geven hier vorm aan door onze missie die geënt is op drie pijlers: wij zijn helden op … More
 • Ridderkerk

  Netflex is een ICT-dienstverlener die sinds 1999 haar klanten ontzorgt met behulp van ICT-oplossingen voor middelgrote- en grote bedrijven.
  More
 • Capelle aan den IJssel
  INISI levert hoogwaardige ICT infrastructuren. Door onze expertise, ruime ervaring en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat infrastructuren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze klant, optimaal … More
 • Barendrecht
  Digizone levert advies en ondersteuning op het gebied van IT en Telecom aan de MKB-markt. We denken graag mee over goede en betaalbare oplossingen binnen elke organisatie. Bij ons kunt u terecht voor … More
 • Hendrik-Ido-Ambacht
  3fifty is dé partner als het gaat om de transformatie naar de cloud en alles wat daarbij komt kijken. We helpen organisaties hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Onze kennis, in … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Drechtstad Automatisering? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.