Netflex

Netflex
Description:

Netflex is een ICT-dienstverlener die sinds 1999 haar klanten ontzorgt met behulp van ICT-oplossingen voor middelgrote- en grote bedrijven.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Netflex demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

25+ SME LE upGrowth Microsoft EU ISO 27001

HAS Hogeschool

HAS Hogeschool is overgestapt van het GroupWise platform naar Exchange Online.

Martens and Van Oord

Bij Martens en Van Oord was de hardware voor de VMware Horizion omgeving en de hardware voor de VMware vSphere backend […]

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, Data Storage... and 8 more
Partnerships:
HPE, VMware, Veeam, Microsoft, Zerto
HQ:
Ridderkerk, Netherlands

Netflex Reviews

Write a Review

We waren diep onder de indruk van hoe snel Netflex de Novell oplossing heeft weten te implementeren. Hierdoor hadden wij meer tijd om de oplossing te optimaliseren en op onze eisen af te stemmen. Zo heeft Netflex ons geholpen de gebruikersinterface helemaal naar wens aan te passen en op onze bestaande systemen aan te laten sluiten.

Manuella Harrand-Tittse
Gemeente Rijswijk

De vernieuwing van ons netwerk bracht meer werk met zich mee dan wij dachten. We hadden iemand nodig die ruime ervaring had in de vernieuwing die wij toepasten. Netflex bleek voor ons de juiste partij. Meer nog dan dat; er zijn nu meer problemen opgelost, dan dat wij dachten dat we hadden.

Gert-Jan Ossevoort
Krimpen aan den IJssel

Netflex, our GWAVA Premium Partner, was able to shift gears quickly and supply us with a new license right away.

Martin Roberti, System Administrator
Grafisch Lyceum Utrecht

We waren diep onder de indruk van de Netflex consultants. Ze waren tijdens de implementatie erg benaderbaar. Onze medewerkers konden tijdens het implementatieproces over hun schouders meekijken en hebben daar veel van opgestoken. De trainingssessies hebben ervoor gezorgd dat alle medewerkers de nieuwe technologie met open armen hebben ontvangen.

Richard van Valderen, technisch adviseur
Gemeente De Ronde Venen

Er liepen nog zoveel verschillende trajecten dat er geen mankracht beschikbaar was. Daarom hebben wij resources bij Netflex aangevraagd.
Bijkomend voordeel was dat deze mensen meer wisten over bepaalde applicaties dan wij! Onze infrastructuur bestaat naast een Windows-besturingssysteem uit bedrijfskritische applicaties. Met behulp van de juiste software tools heeft Netflex voor ons de implementatie, configuratie en virtualisatie geregeld.

Roland Holtrop, I&A Coördinator
Gemeente De Fryske Marren

Aan de server kant zijn weinig meetbare resultaten aan te tonen vanuit het gebruikers oogpunt, wat ons inziens ook meteen het succes van deze implementatie weergeeft. We hadden een heel stabiel platform en dat hebben we nog steeds.
Netflex heeft geen standaard IT oplossing aangedragen, maar heeft samen met ons meegedacht om te komen tot een IT oplossing “op maat”.

Armand Tognetti, ICT Coördinator
Voigt Travel

Managed Service Providers near Ridderkerk

 • Hendrik-Ido-Ambacht
  Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner voor onze medewerkers en relaties in het MKB. Wij geven hier vorm aan door onze missie die geënt is op drie pijlers: wij zijn helden op … More
 • Capelle aan den IJssel
  INISI levert hoogwaardige ICT infrastructuren. Door onze expertise, ruime ervaring en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat infrastructuren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze klant, optimaal … More
 • Drechtstad Automatisering levert betaalbare hard- en software en voert een bewust merkenbeleid. Ons merkenbeleid staat garant voor betrouwbare oplossingen van hoogwaardige leveranciers. Onze … More
 • Barendrecht
  Digizone levert advies en ondersteuning op het gebied van IT en Telecom aan de MKB-markt. We denken graag mee over goede en betaalbare oplossingen binnen elke organisatie. Bij ons kunt u terecht voor … More
 • Capelle aan den IJssel
  De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan jouw uitdagingen van vandaag en morgen aan. More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Netflex? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.