Lucrasoft ICT Groep

Lucrasoft ICT Groep
Description:
Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner voor onze medewerkers en relaties in het MKB. Wij geven hier vorm aan door onze missie die geënt is op drie pijlers: wij zijn helden op sokken, steunen je onvoorwaardelijk en gaan recht op ons doel af.
#MSP Select Netherlands

MSP Select Netherlands 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Lucrasoft ICT Groep demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

25+ SMB SME

AMW-MARINE

Digitale transformatie gaat niet alleen over technologie, maar vooral over verandering. Elk niveau binnen de […]

Amphitec

Middenin de coronacrisis moest de ICT infrastructuur naar de nieuwe Poolse fabriek worden verplaatst. Ons projectteam, […]

Services:
Web Development, Data Storage, Hyper-convergence, Identity Management, Managed IT... and 8 more
Partnerships:
Webroot, Microsoft, Acronis
HQ:
Hendrik-Ido-Ambacht, Netherlands

Lucrasoft ICT Groep Reviews

Write a Review

De samenwerking met Lucrasoft en de betrokkenheid was heel goed en prettig. Het fijnst aan de samenwerking was de korte periode voor livegang van de site. Er was toen echt volle aandacht en capaciteit beschikbaar gemaakt vanuit Lucrasoft. All hands on deck.

Robin Blok, Brand Manager
Dock Four

Bij de zoektocht naar een partner voor de bouw van onze maatwerk B2B-webshop kwamen wij uit bij Lucrasoft. Dankzij onder andere hun kennis en kunde zijn wij zeer tevreden over het opgeleverde resultaat. Ze zaten dicht op het project en deden hun best om onze business te begrijpen. En dat is een compliment waard.

N/A
Kasius

Wij groeien al jaren gestaag op basis van specialisme en toewijding. Onze ambitie is het verder verstevigen van onze positie, met name in de niche van kaolineproducten en ‘slurry make down’-dienstverlening. In het ideaalplaatje brengen wij een aantal producenten onder één dak, gecoördineerd door ons, om hen gezamenlijk te laten profiteren van gecombineerde volumes. Hiermee gaat veel vertrouwen in ons gepaard, aangezien wij een substantieel deel van de supply chain voor onze klanten beheersen. Van onze kant moeten wij erop kunnen vertrouwen dat de IT-systemen waarmee we werken, waaronder de website, snel en betrouwbaar blijven werken. Want zonder deze service op de achtergrond, kunnen wij niet de snelle service leveren die de klanten van ons vragen. Hier ligt dan ook de uitdaging voor Lucrasoft.

Geoffrey Verheul, CEO
Wide Scope

Het meest recente project met Lucrasoft was de introductie van Exclaimer: office365 e-mailhandtekeningen. Tot dusver het kleinste project dat Lucrasoft voor ons heeft uitgevoerd. Lucrasoft komt al ruim acht jaar bij ons over de vloer en heeft ons diverse keren geholpen naar een nieuwe locatie en nieuwe IT-omgevingen. We hebben al vaak samengewerkt bij diverse grote IT-projecten binnen ons bedrijf. Voorbeelden zijn Office365 (nu gecombineerd met Exclaimer), Goud supportcontract, supportcontract voor on-site werkplekken, VOIP/Swyx en software. De goede samenwerking verloopt als collega’s onder elkaar in de IT-wereld. Het is prettig om altijd vriendelijk te woord gestaan te worden en te merken dat er serieus wordt meegedacht met onze organisatie. We zien in Lucrasoft een kennispartner die ons ook in de toekomst zal blijven bijstaan.

Gert-Jan Weekhout, ICT-helpdeskmedewerker
S&H Tyres

Jullie zijn vooral erg goed in planmatig en gestructureerd werken. De professionaliteit en deskundigheid, de veelal snelle service, het informele contact met Lucrasoft en het door jullie ontwikkelde automatiseringssysteem zorgen voor stroomlijning en efficiency in onze bedrijfsvoering.

Carlo Lucas, Marketing Manager
TTR

Managed Service Providers near Hendrik-Ido-Ambacht

 • Ridderkerk

  Netflex is een ICT-dienstverlener die sinds 1999 haar klanten ontzorgt met behulp van ICT-oplossingen voor middelgrote- en grote bedrijven.
  More
 • Capelle aan den IJssel
  INISI levert hoogwaardige ICT infrastructuren. Door onze expertise, ruime ervaring en betrokkenheid zorgen wij ervoor dat infrastructuren, en daarmee de bedrijfsvoering van onze klant, optimaal … More
 • Drechtstad Automatisering levert betaalbare hard- en software en voert een bewust merkenbeleid. Ons merkenbeleid staat garant voor betrouwbare oplossingen van hoogwaardige leveranciers. Onze … More
 • Barendrecht
  Digizone levert advies en ondersteuning op het gebied van IT en Telecom aan de MKB-markt. We denken graag mee over goede en betaalbare oplossingen binnen elke organisatie. Bij ons kunt u terecht voor … More
 • Capelle aan den IJssel
  De ICT-zorgen uit handen nemen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier, daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan jouw uitdagingen van vandaag en morgen aan. More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Lucrasoft ICT Groep? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.