JSC it-partner AB

JSC it-partner AB
Description:
En IT-partner att lita på
JSC är en IT-partner med stort fokus på våra grundvärderingar - kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vår drivkraft är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och mer lönsamma med rätt IT-stöd.
#MSP Select Sweden

MSP Select Sweden 2023. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2023, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, JSC it-partner AB demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

25+ SME LE upGrowth Cisco

Services:
Web Development, Azure, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation... and 10 more
Partnerships:
Microsoft, Meraki, HPE, HP, Cisco
HQ:
Nässjö, Sweden

JSC it-partner AB Reviews

Write a Review

JSC hjälpte oss att implementera nytt intranät med hjälp av SharePoint Online och detta kommer vara vår basplattform för kommande system. Som t.ex. ledningssystem.
Under mailmigreringen stöttade JSC upp med sin infrastrukturs -kompetens kring Office 365 och såg till att alla e-post konton på OFFECCT blev migrerade till Exchange Online.

Olle Isaksson, Ekonomichef
Offecct

Vi fick en kunnig partner i ryggen, som kan så väldigt mycket mer inom IT än bara infrastruktur. JSC ser alltid helheten, mjukt och hårt.

Petter Johansson, delägare och ägare
Forma Framtid

Med JSC har vi implementerat en lösning där vi får tillgång till en modern och mobil plattform baserad på Microsoft Office 365. Sen har vi lagt till ett nytt intranät och ett nytt ledningssystem baserat på SharePoint Online. En helt molnbaserad lösning där uppdateringar av programvaror och kapacitet kommer ske helt automatiskt.
Att det klickar på det personliga planet är minst lika viktigt som att kompetens och pris är rätt. JSC har ett gott gäng, som vågar vara ärliga och säga vad de tycker. Det är högt i tak på våra möten och vi blandar det allvarliga med många skratt. Vi förstår varandra väldigt bra helt enkelt.

Thony Kihlström, IT-chef
Rörvik Timber

JSC har väldigt fin känsla för vad som är viktigast, alltid rätt sak i rätt ordning.

Peter Björnfors
Trivselhus

När säsongen drar i gång under hösten kan vi ha 3-400 kundförfrågningar via mail efter en helg, vid sidan av alla order. Vi skulle aldrig ha en chans att hantera det i ett vanligt mailsystem.

Johan Palmqvist, IT-ansvarig
Pölder Sport

Vi hade möjlighet att återanvända tidigare investeringar av hårdvara, vilket var väldigt bra. I den nya lösningen har vi fokuserat på våra kunder genom att göra oss mer tillgängliga. Vi har nu bättre verktyg i vår nya lösning för att underlätta i vår vardag. Den nya lösningen är dessutom skräddarsydd för att passa vår verksamhet.

Tommy Grahn, VD
Nevotex AB

Managed Service Providers near Nässjö

  • Jönköping
    INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär. Som … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from JSC it-partner AB? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.