Invid Jönköping

Invid Jönköping
Description:
INVID är en proaktiv IT-partner och rådgivare som förenklar och förbättrar. Med vår erfarenhet och kompetens får du en bekvämare vardag och lösningar som stödjer och utvecklar din affär. Som partner är vi engagerade och vi hör av oss med jämna mellanrum för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Skulle något krångla, finns vi nära och är snabbt på plats när det behövs.
Vårt partnerskap bygger på närhet, lyhördhet och transparens. Vi har alltid ögonen på omvärlden för att tillsammans och proaktivt hitta nya lösningar som förenklar din vardag och stärker din utveckling.
#MSP Select Sweden

MSP Select Sweden 2023. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2023, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Invid Jönköping demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

25+ SME LE upGrowth CiscoFortinet ISO 27001

Services:
VoIP, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS, Data Storage... and 9 more
Partnerships:
IBM, VMware, Veeam, Microsoft, HPE, +9 […]
HQ:
Jönköping, Sweden
Branches: Nacka and 6 more

Invid Jönköping Reviews

Write a Review

Vi har stort förtroende för INVID, de har bred kompetens, är flexibla och pålitliga. De utvecklar innovativa och smarta lösningar som gör att våra företag kan utvecklas på ett professionellt sätt.

Lars Lilja, CFO
ACG Gruppen

Jag upplever INVID som en snabb och serviceinriktad IT-partner med hög kompetensnivå. Deras höga verksamhetskompetens och snabbhet i kombination med
smarta och innovativa lösningar skapar trygghet för oss. Detta utgör ett viktigt stöd för oss i vår målsättning om fortsatt stark utveckling.

Carina Tedenby, Ekonomi- och administrationsansvarig
APM August Pettersson AB

INVID levererar en attraktiv helhetslösning för vår IT-drift. Lösningen ger affärsnytta för hela verksamheten och förutsättningar till en starkare leverans. Som partner är de professionella och har alltid ett trevligt bemötande.

Agne Bengtsson, klubbdirektör
HV71

Tack vare produktionsuppföljningssystemet e-PI har vi upptäckt oönskade flaskhalsar i vår produktion som motsvarar en besparing på över 1 miljon kronor per år.
Numera ligger maskinutnyttjandet på mellan 70–80%, vilket motsvarar en förbättring på drygt 40 %.
Tack vare fakta och information från systemet har vi kunnat vidta åtgärder som inneburit möjligheten att investera i andra maskiner och förbättringar samtidigt som man får behålla kunder i ett mer konkurrensutsatt läge från Östeuropa.

Daniel Jansson, Produktionsledare
Forserum Safety Glass

INVID tar det viktiga helhetsansvaret inom IT på ett väldigt seriöst sätt. Vi uppskattar deras lyhördhet och förmåga att proaktivt informera oss om nya effektiviseringsmöjligheter inom IT.

Camilla Carlsson, ekonomichef
Conform Collection

Managed Service Providers near Jönköping

  • En IT-partner att lita på
    JSC är en IT-partner med stort fokus på våra grundvärderingar - kunskap, ärlighet och långsiktighet. Vår drivkraft är att göra våra kunder mer konkurrenskraftiga och … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Invid Jönköping? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.