netIP

netIP
Description:
Vi er sat i verden for at levere IT-løsninger, der hjælper vores kunder med at nå deres mål. Siden etableringen i 1996 har vi bestræbt os på til stadighed at levere en sund kombination af det innovative, det positive og det engagerede. Jysk når det er bedst og allersjovest.
Vores mantra er: When it works for you, it works for us. Med andre ord. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. it works!
#MSP Select Denmark

MSP Select Denmark 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, netIP demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

20+ SME LE upGrowth Microsoft EUCisco

Services:
SharePoint, Backup & Recovery, Cloud Migration, CRM, Cybersecurity... and 7 more
Partnerships:
VMware, Veeam, Microsoft, HPE, HP, +2 […]
HQ:
Thisted, Denmark
Branches: Herlev and 5 more
Website:
Tel:
8219 4444

netIP Reviews

Write a Review

Digital infrastruktur er ikke vores kernekompetence. Vi vil langt hellere bruge tiden på at udvikle for kunderne. Hos netIP har vi fået en samlet løsning med netværks- og hardwareinfrastruktur, Windows, overvågning og backup. Så står vi med et problem, skal vi bare ringe til netIP.

Michael Bested
MediaConnect

En så omfattende implementering er en stor opgave for alle parter, men med netIPs dedikerede og løsningsorienterede indsats har Moland i dag en meget velfungerende it-platform.

Klaus Pedersen, CFO
Moland Byggevarer

Vi er først og fremmest sat i verden for at drive pengeinstitut. Derfor er det meget værdifuldt for os, at netIP tager sig af serverne, så vi kan koncentrere os om at skabe værdi for vores kunder. Jeg har fået ro i maven og er fri for at gå og tænke over, om vores systemer kører, som de skal
Vi har et fast team tilknyttet og kan altid få fat i én, der kender os. Når vi ringer til netIP, skal vi ikke starte hver samtale med at fortælle, hvem vi er, og hvilket setup vi har. Det er et stort plus, og noget jeg ikke har oplevet hos tidligere leverandører.
Det vil jeg helt sikkert. Vi oplever netIP som et professionelt firma, der leverer med høj kvalitet. De er altid nogle skridt foran og er gode til at holde os informerede om, hvad der skal til for at holde vores servermiljø driftssikkert.

Morten Bjerning
Sparekassen Vendsyssel

More IT Service Providers from Denmark

 • Brøndbyvester
  Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter og mobilitet. Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste … More
 • Herning
  IT Relation er et moderne IT firma, hvor medarbejderne fungerer som hverdagens IT superhelte. Vores Servicedesk 24/7 er bemandet med kompetente, fleksible og smilende IT problemknusere døgnet rundt … More
 • Svendborg
  Danoffice IT puts a world of IT excellence at your disposal. We offer access to everything from servers, storage, networks, PC’s, printers, hosting and services – brand leading solutions that create … More
 • Odense
  Eksperter i Microsoft Cloud - Specialister hele vejen rundt om den hybride arbejdsplads.
  JDM er blandt Danmarks stærkeste leverandører af cloud-baseret Microsoft-teknologi, der er fundamentet … More
 • Vi er Sentia. Vi tilbyder komplette og sikre cloud-løsninger. Vores teams af cloud-eksperter designer, bygger og håndterer cloud-tjenester kombineret med 24/7 drift og support med det formål at … More

View Map of MSPs near Copenhagen

Are you from netIP? Edit your profile
Managed Service Providers near Copenhagen

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.