Accent Automatisering B.V.

Accent Automatisering B.V.
Description:
De wereld om ons heen duizelt van digitalisering, constante bereikbaarheid en torenhoge verwachtingen. Partijen vallen over elkaar heen om organisaties te overtuigen van grote investeringen en complexe oplossingen. In deze wereld van groot, groter, grootst zijn we vooral op zoek naar één ding: de rust van een eerlijk verhaal. Simpel, rechtdoorzee en altijd van waarde.
Ondernemend Nederland is toe aan de aandacht van aanpakkers. Nuchtere vakmensen, die de passie voor hun werk elke dag inzetten om organisaties verder te brengen. Die ervoor zorgen dat ondernemers en medewerkers erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is. Wij geloven in een team waar onze cultuur een belofte is. En een woord een woord.
Accent. Gewoon eerlijke ICT.

25+ SMB SME upGrowth ISO 27001

Services:
VoIP, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, Cybersecurity... and 10 more
Partnerships:
Trend Micro, Pure Storage, Microsoft, HPE, HP, +2 […]
HQ:
Sneek, Netherlands

Accent Automatisering B.V. Reviews

Write a Review

Dankzij de goede samenwerking kunnen we ervan op aan dat onze digitale omgeving op orde is. Dit geeft rust.

William Pol, General Manager
Sappé

Ook de samenwerking verloopt vlot, ondanks dat wij in Arnhem gevestigd zijn. Fysieke afstand is geen probleem, ik zou Accent dan ook zeker aanraden hier in de omgeving. Het bedrijf denkt goed mee en handelt snel. Je merkt dat bij de servicedesk de klant écht centraal staat en dat kunnen wij natuurlijk alleen maar waarderen.

Ruud Teunissen, ICT-specialist
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

Om diezelfde reden vind ik de samenwerking met Accent namelijk zo fijn. In onze zoektocht naar een nieuwe ICT-partner, omdat we destijds af wilden van onze eigen servers, was dit één van de redenen waarom we voor Accent kozen. Andere partijen besteden bepaalde zaken uit. Terwijl zij vrijwel elk ICT-onderdeel aanbieden in hun pakket. Hier houden wij van, gewoon overzichtelijk: alles bij één partij.

Edwin Goudberg, hoofd afdeling onderhoud
P. de Vries Installatietechnieke

Als iemand op zoek is naar een goede ICT-partner, dan raad ik Accent áltijd aan.
Accent zorgt er gewoon voor dat we altijd aan het werk kunnen en dat data veilig staat opgeslagen. Hier heb ik geen omkijken meer naar. Ook onze hardware komt bij hen vandaan. Zij weten precies wat een nieuwe medewerker, per functiegroep, aan devices nodig heeft. Net als de benodigde software en rechten. Dit werkt erg prettig, ik hoef niets meer uit te leggen. De eerstelijnshelpdesk is ook altijd bereikbaar en problemen worden snel opgelost. Je merkt gewoon dat de medewerkers die hierachter zitten echt verstand van zaken hebben.

T. de Jong, Controller
Koninklijke Damstra Installatietechniek

Managed Service Providers near Sneek

 • Wognum
  Met onze passie voor het vak, de drive om de beste te zijn én de vertrouwde service die je verwacht van een lokale organisatie brengen we jouw organisatie stapsgewijs naar the NEXXT-level. Een mooi … More
 • RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.
  Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van … More
 • EIC (Enterprise Infrastructure Consultancy) wil de specialist zijn in het adviseren over en bouwen en implementeren van grotere bedrijfsinfrastructuren. Hierbij is de eigen werkplek het uitgangspunt. … More
 • Genemuiden
  IT drives progress. IT helps organizations to be more productive, innovative and profitable. We help organizations with IT. We do this with passion for our profession, with personal service and by … More
 • Emmeloord
  ACF Bentveld maakt het werken voor jou makkelijker. Dit doen we door jouw ICT-omgeving te beheren.
  We kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from Accent Automatisering B.V.? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.