RSH ICT Management B.V.

RSH ICT Management B.V.
Description:
RSH ICT Management doet alles om de allerbeste oplossing te bieden en helpt bij het creëren van een optimale en veilige werkplek.
Wij zijn goed in het ontwerpen, onderhouden en ondersteunen van ICT-omgevingen. Dit doen wij voor midden- en klein bedrijven tot grote organisaties.
Onze aanpak is persoonlijk en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Wij staan garant voor deskundige, snelle service en hebben altijd een passende oplossing. Dit doen wij al 29 jaar.

30+ SMB

Services:
VoIP, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed IT, Email Security... and 2 more
Partnerships:
Microsoft, 3CX
HQ:
Urk, Netherlands
Website:
Tel:
0527-684 694

RSH ICT Management B.V. Reviews

Write a Review

RSH regelt bij en voor ons alle ICT-gerelateerde zaken en de VoIP die we nodig hebben voor onze telefonische dienstverlening. Wij zijn enorm geholpen met de kennis van de heren. Als er problemen zijn lossen ze het op. Is er niet direct een voor de hand liggende oplossing, dan denken ze mee. Soms voelt het alsof je te maken hebt met collega’s in plaats van een externe partij. Juist die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we zo goed samenwerken.
Naast het feit dat de mannen met ons meedenken staan ze ook open voor opbouwende kritiek. Als we bijvoorbeeld aangeven dat een ticket spoed heeft proberen ze het zo in te plannen dat de werkzaamheden op korte termijn worden uitgevoerd. Dat is absoluut een positief punt van RSH.

Ariejonne Oost, Eigenaar
Kantoormanager 2.0

Problemen die onze medewerkers ervaren met betrekking tot ICT worden bij RSH gemeld door het aanmaken van een ticket in het support systeem en RSH lost dit probleem dan op. Omdat RSH een grotere verscheidenheid aan diensten biedt kunnen wij alles bij 1 aanbieder houden, wel zo fijn! De medewerkers van RSH denken goed mee en als er nood aan de man is, staan ze er ook voor je. Als ik echt omhoog zit kan ik zelfs ’s avonds iemand bereiken. Gelukkig komt dit niet vaak voor, maar het is een prettige gedachte dat je weet dat je op iemand terug kunt vallen.

René de Boer, Owner
Willem de boer Food & Events B.V.

Wij nemen Systeembeheer, netwerkbeheer en VOIP diensten af bij RSH. Dit is een mooi pakket van diensten die bij elkaar horen en ze op een vakkundig en flexibele manier leveren.
RSH is over het algemeen goed en snel te bereiken en een open en transparante organisatie, wat echt als een stukje ontzorgen overkomt.
Het feit dat je de vaste / dezelfde mensen over de vloer hebt die betrouwbaar en deskundig zijn maakt RSH tot een prettige partner.

Martin van Veen, Managing Director
Piet Brouwer Elektrotechniek

Managed Service Providers near Urk

  • Emmeloord
    ACF Bentveld maakt het werken voor jou makkelijker. Dit doen we door jouw ICT-omgeving te beheren.
    We kunnen je volledig tot dienst zijn. Daar zijn wij goed in. Zodat jij kunt doen waar jij … More
  • Lemelerveld
    Unica ICT Solutions is een snelgroeiende allround ICT-dienstverlener met vier vestigingen verdeeld over Nederland: Deventer, Son, Geleen en Lemelerveld. Met 280 betrokken collega’s zorgen we er al 25 … More
  • Wognum
    Met onze passie voor het vak, de drive om de beste te zijn én de vertrouwde service die je verwacht van een lokale organisatie brengen we jouw organisatie stapsgewijs naar the NEXXT-level. Een mooi … More
  • Zwolle
    Arcus IT Group is een ervaren ICT dienstverlener voor de zakelijke markt. Als ICT-totaalpartner combineert Arcus IT een breed dienstenscala met een oplossingsgerichte en persoonlijke benadering. … More
  • Eemnes
    DWE ICT en Veltwerk fuseren.
    Veldwerk is een bedrijf dat de kracht van duurzame relaties erkent. Met een sterke focus op het bieden van klant specifieke ICT, biedt Veldwerk advies, creatie en … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from RSH ICT Management B.V.? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.