123AUTOMATISERING

123AUTOMATISERING
Description:
123AUTOMATISERING biedt u een breed scala aan flexibele ICT mogelijkheden op vlak van: Cloud, VoIP, Enterprise Wi-Fi, Connectivity binnen het MKB segment. Uw onafhankelijke partner voor betaalbare totaal oplossingen met professionele service.

5+ SMB SME

Services:
VoIP, Server Mgmt, Networking & Wi-Fi, Microsoft 365, Managed Printing... and 4 more
Partnerships:
Aruba, Ruckus, Lenovo, HP, 3CX, +1 […]
HQ:
Houten, Netherlands

123AUTOMATISERING Reviews

Write a Review

Wij maken sinds begin 2021 gebruik van de diensten van 123AUTOMATISERING en zijn op alle fronten zeer tevreden. De overstap (van zowel ICT beheer als telefonie) naar 123AUTOMATISERING is door hun probleemoplossende aanpak vlekkeloos verlopen. De communicatie is soepel en prettig, de bereikbaarheid en reactietijd bij vragen is uitstekend. Tot op heden werken wij door 123AUTOMATISERING probleemloos in de Wagenrenk met een veilig en stabiel netwerk.

Drs. Annemiek Hoeben
De Wagenrenk

Begin dit jaar zijn we overgestapt naar het VoIP platform van- en netwerkbeheer door- 123AUTOMATISERING voor onze 5 klinieken.
Sindsdien kunnen we met alle vragen en support met betrekking tot het netwerk, internet en telefonie bij hen terecht. Wij ervaren een hele fijne samenwerking met 123AUTOMATISERING! Supergoede bereikbaarheid en flexibiliteit.

Anton Fennema, Dierenarts
Dierenarts Anton Fennema

Sinds het voorjaar van 2022 maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van 123-automatisering. Onlangs hebben we ons nieuwe managementsysteem “Animana” in gebruik genomen, mede dankzij de ondersteuning van Johan van den Hoogen en Stanley van Vliet van 123-automatisering is de implementatie van het nieuwe systeem soepel verlopen. De lijntjes zijn kort en er wordt snel en adequaat gereageerd op hulpvragen.

Loanne Faber- de Boer, Praktijkmanager
Dierenkliniek Stad & Westerkwartier

Eindelijk een bedrijf wat ECHT begrijpt hoe groot je probleem is al er niet gebeld, gepint of ge-internet kan worden.

Mariette Roelofsen
Dierenkliniek Cato

Na een behoorlijke zoektocht naar ICT ondersteuning op maat, kwamen we in 2021 bij 123Automatisering uit. Zij begrepen direct wat we zochten en helpen ons nu te pas en te onpas uit de brand. Soms zelfs met problemen waar we ze eigenlijk niet voor ingehuurd hebben.

Astrid Smit, Praktijkmanager
De Dierenarts Kennemerlaan

Managed Service Providers near Houten

 • Utrecht
  Wij bevinden ons middenin de digitale revolutie. Dit tijdperk brengt wezenlijke veranderingen met zich mee; hoe wij als mens denken, ons gedragen en hoe wij samenleven. Waar de gebruiker zich in het … More
 • Utrecht
  Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar … More
 • We operate in Sweden, Norway, Finland, Denmark, the Netherlands, Belgium, Spain, the Czech Republic, Lithuania, Latvia, Slovakia, the UK, the US and Germany. We help organisations store, connect, … More
 • Premium Cloud Service Partner voor ICT op maat. Voor klanten van RAM Infotechnology is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel … More
 • Utrecht
  BPSOLUTIONS helps companies become smarter and achieve progress by organizing their Mission Critical IT.
  On the one hand, we ensure your IT is -and remains- up and running and, on the other … More

View Map of MSPs near Amsterdam

Are you from 123AUTOMATISERING? Edit your profile
Managed Service Providers near Amsterdam

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.