Fouredge AB

Fouredge AB
Description:
Fouredge är en IT-leverantör baserad i Stockholm med expertis inom outsourcing för små och medelstora bolag. Sedan 2007 har vi skapat sinnesro för IT-ansvariga genom att leverera stabila IT-lösningar och professionell support. Rätt lösning, för dig – helt enkelt!
#MSP Select Sweden

MSP Select Sweden 2023. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2023, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Fouredge AB demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

15+ SMB SME upGrowth Cisco ISO 27001

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Cybersecurity, DaaS... and 6 more
Partnerships:
Veeam, Microsoft, Fortinet, EMC², Dell, +2 […]
HQ:
Stockholm, Sweden

Fouredge AB Reviews

Write a Review

Vi började samarbeta med Fouredge i början på 2012 och har inte haft anledning att ångra detta beslut. Fouredge tar ansvar för en heltäckande driftslösning för oss som inkluderar servrar, offsite-backup, fiberkommunikation, wifi, servicedesk och infrastruktur på vårt huvudkontor och i Malmö. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med tillgängligheten och servicenivån som Fouredge erbjuder och kan varmt rekommendera dem som leverantör av IT-drift och hosting.

Claes Holmquist, IT-Chef
SH Pension

Vi är väldigt nöjda med vårt val av Fouredge som helhetsleverantör utav IT då de är väldigt duktiga på det dem gör och svarar snabbt när vi behöver hjälp. Vi upplever att de alltid har ambitionen att lösa våra problem!

Jonas Jonsson, VD
Iterio

Fouredge är våra samarbetspartner avseende konsultation och driftsättning av infrastruktur och nätverk samt drift & support av server och applikationer på flera av våra stora kunder inom den offentliga sektorn. Ett stort plus är att de är mycket lösningsorienterade och serviceinriktade samt har stor förståelse för våra gemensamma kunders behov.

Mats Ahlstedt, Projektledare/Uppdragsledare
Stanley Security Sverige

Fouredges helpdesk fungerar alldeles utmärkt. Både med svåra ärenden som CryptoLocker men även enklare ärende som t.ex. att installera printer som bara tar ett par minuter innan det är löst. De är otroligt serviceinriktade och deras specialister har visat hög kunskap.

Malin Anjou, VD
Stretch AB

Generation har gått igenom ett antal olika driftleverantörer under åren, men efter att vi flyttat över till Fouredge fick vi uppleva något helt nytt. Ett fantastiskt engagemang för att finna rätt lösning, proaktiva förslag och hög prestanda. Dessutom är säkerheten på en helt annan nivå. I praktiken innebär det att vår CTO Martin kan åka på semester och vara lugn i sinnet i vetskapen om att allt fungerar – och det går inte att mäta i pengar.

Robert Hallgren, VD
The Generation

Med Fouredge som vår partner så behöver vi ej själva ha någon kompetens för nätverk vilket vi tycker är skönt eftersom vi då kan fokusera på våra egen kärnverksamhet. Jag vill även lyfta fram att den flexibilitet Fouredge tillför är ovärderlig för alla våra projekt och siter. Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Fouredge som nätverksleverantör.

Patrik Ström, CIO
Bonava AB

Managed Service Providers near Stockholm

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Stockholm
  Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
 • Solna
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
 • Stockholm
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
 • Solna
  Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
  Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Fouredge AB? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.