Telia Cygate

Telia Cygate
Description:
Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Det ger oss en stabil grund att stå på och låter oss hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.
#Global100

Global100 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Telia Cygate demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

45+ LE upGrowth CiscoFortinet

Bodens Energi

Brandväggslösningen, från CheckPoint, har ett perimeterskydd i form av 2 brandväggar. En intern brandvägg finns för […]

Södra Skogsägarna

Skapa ”Skogsbranschens bästa IT-lösning”! Det var uppmaningen Torbjörn Svärd, CIO för Södra Skogsägarna fick av […]

Services:
VoIP, Hyper-convergence, Email Security, DevOps, Data Storage... and 15 more
Partnerships:
Symantec, Check Point, HP, f5, Lenovo, +14 […] more
HQ:
Solna, Sweden
Branches: Visby and 17 more

Telia Cygate Reviews

Write a Review

Vi satsar på en homogen lösning från en leverantör och utvald partner. med en standardiserad plattform blir det effektivare att administrera. Målet är att bjuda på en komplett upplevelse för våra kunder. Cygate och Cisco i offensiv satsning Hårdvaran och tekniken kommer från Cisco. Cygate står för leveransen, kunskap och stöd – från projektering, till konfigurering och driftsättning.
Cygate och Cisco var väldigt offensiva när vi utvärderade lösning och partner. Cygate har visat sig ha den bredd i sitt utbud som vi är intresserade av.

Fredrik Mellbin, CIO
Svenska Mässan

Det var det proffsiga och kunniga bemötandet från Cygates säljare Ulric Jacobsson som fick oss övertygade om att detta var rätt väg framåt för Vara kommun. När man genomför så här omfattande projekt är det viktigt med goda kontakter med sina partners och det har vi verkligen med Cygate och Cisco. Nu har vi en integrerad helhetslösning och vi är väldigt nöjda med den stöttning vi får av dem i de olika projekten.

IT-chef Mia Forsäng
Vara kommun

Vi valde Cygate som partner då vi har insett hur viktigt det är att samarbeta med en partners som har den kunskap vi är ute efter och som vi har förtroende för. Dessutom är vi i behov av att få hjälp, när IT inte kan vara på plats. Nu är det bara att logga in sig på ”dashboard”, titta på hur nätverket mår och hitta vad som är fel. Vi kan inte ha en IT-funktion som står och faller med en person, vi måste alltid kunna leverera.

Fredric Tvetberg, systemadministratör
Didriksons

Vi har en helhetsaffär med Cygate som driftar hela vårt nätverk. När vi vill utveckla något har vi både nätverkstekniker och utrustning från Cygate.

Niclas Funckert
Swedavia

Vår lilla IT-avdelning kan inte upprätthålla samma breda kompetensnivå som Cygate och ständigt vara uppdaterade kring den senaste tekniken och de senaste lösningarna på samma sätt som de kan. Genom att köpa IT som tjänst slipper vi på IT-avdelningen att vara experter på varje enskilt område utan kan fokusera på den större bilden och att stötta vår interna verksamhet på bästa sätt.

Roger Lundqvist, Ansvarig Teknisk Plattform
Folktandvården Stockholms län AB

Är man en liten kommun behöver man kompetenta partners. Cygate har dessutom en nära koppling till länet med kontor i Östersund. När dialog inleddes tändes en gnista. Cygate har arbetat med säkra certifikat under ett antal år. Genom GDPR (General Data Protection Regulation) kommer vi dessutom att behöva tillgodose de krav som den nya dataskyddslagen kräver. I och med att vi dessutom tillhandahåller mer tjänster har behovet av säkerhet ökat. Numer kan beslut som signerats digitalt skickas med krypterad e-post. Genom en virtuell faxlåda skickas dokumenten på ett säkert sett och fax kommer fram till den som ska ha dokumentet. Tidsbesparingen är mycket värdefull även för de som berörs av besluten.

Staffan Lidén, IT-chef
Bergs Kommun

Det är viktigt att vara tydlig med kravställning och att få in svar på dem. Det är så många aspekter att ta hänsyn till i ett sådant här projekt, tekniken är en sak men det är också otroligt viktigt att få fram de svar som behövs, det vill säga de behov som verksamheten har om hur det ska fungera. Under projektets gång har jag lyft både bra och dåliga saker med Cygate. De har gjort ett kanonjobb, jag är jättenöjd. Samarbetet har fungerat bra, de har ställt upp och fixat det som jag har förväntat mig.

Robert Cämpe, projektledare och kravställare
Rusta

Vi ser att tjänstekonceptet fungerar. Vi blir mindre sårbara när det gäller egen kompetens kring teknisk infrastruktur och kan istället fokusera på att bli bra beställare från ett affärs- och verksamhetsperspektiv. Vi kan ha fokus på att stötta verksamheten och det blir helt enkelt roligare och mer motiverande att jobba på det sättet.
Det är lika viktigt att personkemin fungerar, att man har liknande ambitioner, visioner och värderingar. Vi fann en bra partner i Cygate, en partner som tänkte och ville som vi och förstod tanken som driver hela vår koncern framåt.
Cygate har ju inte bara ambitionen att vara molnleverantör utan också agera som ”molnkonnektor” vilket innefattar många fler aspekter än bara de tekniska. Säkerhet, kontroll, strategisk inriktning, framtidssäkring och efterlevnad av lagar och regler är några av de moment som Cygate också tittar på.

Torbjörn Svärd, CIO
Södra Skogsägarna

Managed Service Providers near Solna

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Stockholm
  Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
 • Solna
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
 • Stockholm
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
 • Solna
  Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
  Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Telia Cygate? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.