Axians Sverige

Axians Sverige
Description:
Vi på Axians är fullkomligt övertygade om att medarbetare som trivs och gillar att gå till jobbet gör en bra insats vilket går hand i hand med visionen om att skapa ICT-branschens mest nöjda kunder. I Sverige och Danmark så består vår verksamhet av över 450 medarbetare och som en del av en koncern med 8000 medarbetare i 15 länder så är Axians en av de stora internationella aktörerna inom Information Communication Technology (ICT). Tillsammans skapar detta nätverk förutsättningar för ICT-proffs som vill utvecklas och vara med och påverka med IT- och kommunikationslösningar som förenklar och effektiviserar våra kunders vardag.

30+ LE upGrowth Cisco

Services:
VoIP, Colocation, Cybersecurity, DaaS, Data Storage... and 11 more
Partnerships:
VMware, Citrix, EMC², f5, Fortinet, +9 […] more
HQ:
Linköping, Sweden
Branches: Hisings Backa and 5 more
Website:
Tel:
08 672 50 00

Axians Sverige Reviews

Write a Review

Vår verksamhet kräver att vi har en samarbetspartner som förstår branschen vi verkar inom och jobbar proaktivt med förbättringsfrågor. Axians har mycket kompetenta medarbetare och vilken fråga jag än har så får jag bra svar. Jag känner en stor trygghet tillsammans med Axians och uppskattar bredden i deras erbjudande.
Med hjälp av Axians så har vi en stabil drift med mycket hög tillgänglighet och upptid på våra system. Vi har ambitionen att utveckla vår IT-plattform och ta Acreo vidare. Axians stora erfarenhet inom bland annat molntjänster och hybrid IT gör att jag ser positivt på vårt framtida samarbete.

Ulf Gisslander, IT-chef
Acreo

Vi är mycket nöjda med vår IT-leverans. Genom Axians har vi en säker och stabil drift som är utan komplikationer. Genom Axians har vi även en utmanande och bra partner i vår fortsatta utveckling av Nationalmuseums IT.

Mats Svensson, IT-ansvarig
Nationalmuseum

Vi ligger långt fram när det gäller att köpa IT som tjänst. Qbranch ansvarar för vår IT-drift och är min förlängda arm och IT-stöd mot Hemsös alla medarbetare. Det gör så att jag kan agera på ett högre plan som IT-ansvarig där jag inte behöver detaljkompetens om alla lösningar utan kan fokusera på utveckling av vår IT.

Annika Froman Ekbom, it-chef
Hemsö

More IT Service Providers from Östergötlands län

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Axians Sverige? Edit your profile | Collect your tango widget | Upgrade to tangoPlus
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.