Axians Sverige

Axians Sverige
Description:
IT-landskapen blir alltmer komplexa och för att kunna fortsätta vara effektiva, behöver företag och organisationer anamma en allt snabbare digitaliseringstakt. Samtidigt ökar säkerhetshoten från omvärlden och kraven på hållbar utveckling. Det är där vi på Axians kommer in i bilden. Vår främsta uppgift är att säkra våra kunders informationstillgångar & leverera en förstklassig support. Det har vi gjort i över 25 år och vi är stolta över att vara en IT-partner att räkna med, dygnet runt och året om. Vi utgår ifrån kundens bästa när vi presenterar våra lösningar och tror på valmöjligheter med lösningar som ger varje unik kund, mest effekt. För i en snabbt föränderlig värld med bl.a. ökade kostnader, menar vi att det är viktigt att ha en IT-partner som är... flexibel och lyhörd med kundens behov i fokus.
Varje dag hjälper vi våra kunder att effektivisera och digitalisera sina verksamheter med hjälp av rådgivning, design, implementering, drift och förvaltning. Med ett stort antal konsulter, egna datacenters och världens största molnleverantörer i ryggen, tillhandahåller vi ett stort spann av lösningar som kan levereras på plats hos kunden eller som en tjänst med ansvar över hela livscykeln. Varje dag hjälper vi även våra kunder med digitaliseringen av affärsprocesser. Axians är partner med ServiceNow och vi är experter på att få plattformen att fungera på ett kostnadseffektivt sätt över hela sin livslängd.
Vi består av ett svenskt team på över 600 IT- och telekomspecialister och ingår i ett internationelltnätverk med över 14 000 medarbetare i 35 länder. Som kund till Axians kan man känna sig trygg. Med vetskapen om att vi alltid finns nära till hands och att vi även kan stötta kunder med säten bortom Sveriges gränser.

Certifieringar:
Miljöcertifierad enligt ISO 14001
Certifierade enligt ISO 27001 – ledningssystem för informationssäkerhet

30+ LE upGrowth ISO 27001

Services:
VoIP, Hyper-convergence, ERP, Email Security, Data Storage... and 20 more
Partnerships:
VMware, Cisco, Citrix, CommVault, EMC², +14 […] more
HQ:
Solna, Sweden
Branches: Göteborg and 5 more
Website:
Tel:
08 672 50 00

Axians Sverige Reviews

Write a Review

Vår verksamhet kräver att vi har en samarbetspartner som förstår branschen vi verkar inom och jobbar proaktivt med förbättringsfrågor. Axians har mycket kompetenta medarbetare och vilken fråga jag än har så får jag bra svar. Jag känner en stor trygghet tillsammans med Axians och uppskattar bredden i deras erbjudande.
Med hjälp av Axians så har vi en stabil drift med mycket hög tillgänglighet och upptid på våra system. Vi har ambitionen att utveckla vår IT-plattform och ta Acreo vidare. Axians stora erfarenhet inom bland annat molntjänster och hybrid IT gör att jag ser positivt på vårt framtida samarbete.

Ulf Gisslander, IT-chef
Acreo

Vi är mycket nöjda med vår IT-leverans. Genom Axians har vi en säker och stabil drift som är utan komplikationer. Genom Axians har vi även en utmanande och bra partner i vår fortsatta utveckling av Nationalmuseums IT.

Mats Svensson, IT-ansvarig
Nationalmuseum

Vi ligger långt fram när det gäller att köpa IT som tjänst. Qbranch ansvarar för vår IT-drift och är min förlängda arm och IT-stöd mot Hemsös alla medarbetare. Det gör så att jag kan agera på ett högre plan som IT-ansvarig där jag inte behöver detaljkompetens om alla lösningar utan kan fokusera på utveckling av vår IT.

Annika Froman Ekbom, it-chef
Hemsö

Managed Service Providers near Solna

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Stockholm
  Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
 • Solna
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
 • Stockholm
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
 • Solna
  Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
  Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Axians Sverige? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.