Iver

Iver
Description:
Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att bli den bästa nordiska leverantören av IT-drifttjänster.
Iver levererar IT-tjänster som möjliggör våra kunders fulla potential. Det gör vi med personligt engagemang, innovativa lösningar och kompetens i framkant, med målet att vara en långsiktig, hållbar partner.
#Global100

Global100 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Iver demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

5+ LE Microsoft EUCiscoFortinet

FAR

FAR är en branschorganisation för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister. […]

Dina Försäkringar

Iver har sedan 2011 varit leverantör av IT-drifttjänster till Dina Försäkringar. I samband med att avtalet förlängdes fö[…]

Services:
VoIP, Email Security, DevOps, Data Storage, DaaS... and 17 more
Partnerships:
VMware, Fortinet, Amazon, Microsoft, IBM, +1 […]
HQ:
Solna, Sweden
Branches: Stavanger and 23 more

Iver Reviews

Write a Review

Vi är väldigt glada att kunna fortsätta vårt framgångsrika samarbete med Iver även efter att vi migrerat vår servermiljö till AWS. Valet föll på Iver då de kunde uppvisa stark teknisk kompetens med AWS-certifierade resurser, ett stort engagemang, konkurrensmässiga priser och god kännedom av vår miljö.

Jenny Regnér, CIO
Veolia Nordic

Candidator har under en tidsperiod av 6 månader på ett föredömligt sätt migrerat hela vår driftmiljö till en modern hostad servermiljö i Alingsås. I hostingtjänsten ingår numera drift av ett hundratal applikationer till ett 20 tal siter i Europa och inklusive drygt 400 användare. Vi är väldigt nöjd med denna lösning och vi är positivt inställda till Candidators engagemang och professionalitet, både vid implementering och drift.

Mårten Larsson, CIO
Hultafors Group AB

Vi är nöjda med utfallet av vårt samarbete. Vi har idag en rationell, säker och kostnadseffektiv IT-lösning som vi är mycket nöjda med.

Jan Larsson, VD
S-Invest Trading AB

Candidator är vår IT-partner sedan många år. Vårt förhållande har utvecklats från att köpa lokal support av vår IT-miljö till att idag köpa all IT-drift och telefoni som tjänst. En för oss passande affärsmodell i kombination med mycket bra service och kvalité gör att vi är en mycket nöjd kund.

Teea Lehtinen, VD
Loipart

Då Öhlins Racing AB vuxit kraftigt de senaste 5 åren och dessutom nu finns representerade med egna dotterbolag i Thailand, USA och Tyskland har vi sett över vår IT-drift & telefoni och valt mellan en kraftigt förstärkt intern IT funktion eller en totalt outsourcad miljö. När vi under den översynen kom i kontakt med Candidator och förstod deras verksamhet och kvaliteter blev valet relativt enkelt och vi valde alltså att teckna avtal om en total outsourcing av dessa tjänster.

Henrik Johanson, Senior VP
Öhlins Racing AB

Candidator är ett engagerat företag i både stora och små frågor, vilket leder till ett himla bra samarbete.

Leif Åkerblad, VD
Estrad Alingsås

Candidator är vår samarbetspartner för molntjänster. Tillsammans har vi flyttat flera av våra lokala lösningar över till publika moln på ett sömlös sätt. De har jobbat proaktivt och tätt ihop med våra tredjepartsutvecklare och varit en bra resurs och stödpelare i drift- och molnsatsningen. DiBK upplever Candidator som lyhörda för våra önskemål och som en mycket flexibel samarbetspartner.

Eirik Wulff, rådgivare IKT
Direktoratet for byggkvalitet

Tillsammans med Candidator har vi skräddarsytt lösningar som är anpassade efter våra behov idag och i framtiden. Förvissade om att vår IT och telefoni alltid fungerar kan vi fokusera på vår kärnverksamhet.

Fredrik Karlsson, Vice VD
Serneke

Managed Service Providers near Solna

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Stockholm
  Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
 • Stockholm
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
 • Solna
  Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
  Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär … More
 • Solna
  Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Det ger oss en stabil grund att stå på och låter oss hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Iver? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.