Nordlo

Nordlo
Description:
Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med ansvarsfulla val av innovativ teknik hjälper Nordlo kunderna att driva digitaliseringen framåt. Vi har över 740 medarbetare på 41 orter i Sverige och Norge, omsättningen uppgick år 2020 till 1,4 miljarder SEK.
#Global100

Global100 2024. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2024, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, Nordlo demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

5+ LE Microsoft EUCiscoFortinet ISO 27001

Bengt Dahlgren

Nordlo agerar förlängd arm när Bengt Dahlgren Göteborg outsourcar sin IT

Holtab

Nordlo hjälper Holtab att vara i framkant gällande säkerhet

Services:
Web Development, Hyper-convergence, Hosted Exchange, Data Storage, Cybersecurity... and 16 more
Partnerships:
HP, VMware, Kemp, Fortinet, Cisco, +2 […] more
HQ:
Stockholm, Sweden
Branches: Växjö and 36 more

Nordlo Reviews

Write a Review

Utöver personal är IT det viktigaste för verksamheten. I förhållande till Holtabs omsättning är IT-avdelningen ganska liten så att anlita Nordlo gör oss trygga. Deras konsulter besitter stor kunskap och tar en strategisk roll vilket ger oss tid att hålla affären rullande.

Erik Ekström, IT-tekniker
Holtab

Innan projektet började hade vi en bild av hur resultatet skulle se ut, men när vi drog igång så gav Office IT-Partner idéer på ytterligare features som skulle kunna användas, både när det gäller funktioner såväl som grafisk presentation. Det gjorde att slutresultatet blev mycket bättre än vad vi trott.

Anders Herolf, R&D Manager
Wedholms

Vi får tillgång till experter som är intimt bekanta med vår verksamhet och driftsmiljö, vilket ger oss kontinuitet och trygghet.

Ulf Lundgren, Drift- och Utvecklingschef
Transticket

Vi vill fokusera på vår kärnverksamhet. För oss är IT ett verktyg som bara ska fungera. Därför passade FunktionsIT perfekt. Vi har ingen egen IT-avdelning och om något går fel ligger hela ansvaret hos Office IT-Partner. De sköter tekniken, servicen, allting. Väldigt bekvämt.
Vi ser en stor fördel i att Office IT-Partner varit med oss sedan starten. De har följt vår resa och anpassat tekniken i takt med att vi har växt. Och FunktionsIT ger oss flexibilitet, samtidigt som det blir lättare att budgetera våra kostnader. Vi märker att vi sparar både tid och pengar.

Tommy Zryd, grundaren och vd:n
MTA Bygg

De har en bred kunskap i vår bransch och det gör det enklare för oss. Sedan ligger vi bredvid varandra och om det skulle vara något kan vi väldigt snabbt komma i kontakt med varandra. Framförallt ser jag samarbetet som mycket värt då man enbart vänder sig till dem i allt som gäller IT.
En maskin som är tre år har inget andrahandsvärde med tanke på hur snabbt utvecklingen går. Det kapitalet vill vi inte ligga ute med och i och med att vi istället hyr det av Office IT-Partner så uppdateras maskinerna när det är dags. Det tar de hand om. När det gäller print är det samma sak och det gör att något som vi värdesätter högt, driftsäkerhet, fungerar bra. Vi behöver inte ens köpa toner till våra skrivare själva, vi ser bara till att fylla på med papper.

Peter Dahlgren, Logistics/Systems Manager
Miltronic

Genom samarbetet med Office IT-Partner har det varit möjligt att omvandla vårt vårdkunnande till snabb och modern IT-teknik. När två världar möts uppstår mirakel, och det har varit ett nöje att få se idéer omvandlas till konkret teknik som kommer att vara till hjälp för många människor.

Catarina Helgason, Verksamhetschef
Lästringe-Alma AB

Vi har samarbetat med Office IT-Partner för konsulttjänster i ett år nu, och då med HP som hårdvaruleverantör. Samarbetet fungerar bra och rutinerna har satt sig. Vi får snabba svar på frågeställningar och konsulterna är oftast tillgängliga inom den tidsram vi önskar. De är lyhörda och förstår våra önskemål. De har också en ambition att driva och komma med förslag vilket passar oss utmärkt, vi jobbar själva på samma sätt. Det blir ett bra samarbete för nya idéer.
Jag tycker konsulterna kan både teknik och hur vårt företag fungerar. Det underlättar min roll som IT-chef. Jag tycker vi utvecklas bra tillsammans och vi jobbar vidare på att hitta lösningar med synergi för alla enheter i vår spridda organisation.

Torbjörn Nilsson, IT-Chef
Hushållningssällskapet

Det började med ett byte av system för backup och nu har vi samarbetet med Office IT-Partner i snart två år. Vi har även byggt om vårt nätverk för att ta alternativa vägar vid exempelvis kabelbrott och vi har även fortsatt med inköp av datorer och servrar från HP.
Vi är väldigt nöjda hittills även om vi bara utnyttjat en liten dela av vad Office IT-Partner erbjuder. Det känns som om de har förstått vilka behov vi har och anpassat sig därefter. Det är också bra att vi får förslag på förbättringar – det senaste var en workshop hos HP om nya storage-lösningar. Det vi är intresserade av i ett samarbete är den personal och personkemi, kunskap och verksamhetsförståelse vi kan få. Det fungerar väldigt bra med Office IT-Partner i Borås.

Magnus Eliasson, Systemarkitekt Infrastruktur
Gekås Ullared

Vårt val föll på Office IT-Partner då de erbjöd en mycket kostnadseffektiv lösning baserad på högkvalitativ hårdvara från etablerade aktörer på marknaden – Toshiba och HP. Office IT-Partner har ett gott renommé på marknaden, samtidigt som vi har goda erfarenheter av Office IT -Partner sedan tidigare.

Mikael Opdal, Infrastructure Manager
Fläkt Woods AB

Office IT-Partner förstår vår verksamhet och de behov vi har, medarbetarna har hög kompetens och vi har en bra dialog, säger

Magnus Hagberg, IT-chef
Dalsjöfors Kött

Muris Tiro (ansvarig utvecklare på Office IT-Partner) har varit fantastisk att samarbeta med, vi har bombarderat med grejer från olika håll så han ska verkligen ha extra cred. Det har gått snabbt, smidigt och vi har kunnat sköta allt via mail vilket har varit skönt.

Fanny Persson, informatör
Konsumentföreningen Svea

Vi är inga experter på IT. Därför tycker vi att det är bra att Office IT-Partner har förmågan att se vad vi har för behov. Vi har fullt förtroende för att vår IT-Partner levererar de lösningar som är bäst för oss.

Hans Gustavsson, platschef och IT-ansvarig
Bil- & Traktorservice

De sköter sig väldigt bra. De är pigga och alerta och kommer med tips på hur vi ska göra. De driver oss framåt.

Mattias Willix, ekonomi- och IT-chef
Autotube

Vi har samarbetat med Office IT-Partner i ett år nu, främst med en lösning för ett IT-hotell. Och jag tycker att samarbetet har kommit igång bra.
Vår kontaktperson beskriver lösningar så att den ekonomiska nyttan går fram och han förstår
vår verksamhet. Blickar vi framåt ser det också lovande ut och jag hoppas mycket på Office IT-Partner.
IT-Partners strategiska satsning – att samarbeta närmare kundens ledning. För oss skulle det innebära att Office IT-Partner kan se och föreslå en utveckling av vårt sätt att arbeta, så att vi kan ta ställning till möjligheter som vi annars inte skulle ha sett.
Det är väl egentligen så en bra partner ska agera.

Lars Toresson, Ekonomichef
Andersson & Rask AB

Managed Service Providers near Stockholm

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Stockholm
  Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
 • Solna
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
 • Solna
  Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
  Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär … More
 • Solna
  Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Det ger oss en stabil grund att stå på och låter oss hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from Nordlo? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.