IT-Total

IT-Total
Description:
Vår affärsidé är att levererar tjänster på ett säkert sätt för att hjälpa våra kunder i deras digitaliseringsresa.
Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär att all personal på IT-Total är säkerhetsprövade. Vi sitter i nya säkra lokaler som är indelade i säkerhetszoner. Vi använder oss dessutom av de säkraste och högst miljöklassade datacentren i Sverige och vi har svensk leverans.
#MSP Select Sweden

MSP Select Sweden 2023. Every year, Cloudtango honors the most successful managed service providers. For 2023, our technical analysis focused on business growth, customer satisfaction, and service offerings. By being selected, IT-Total demonstrated an excellent track record delivering innovative IT services and cloud solutions while exceeding customer expectations.

10+ SME LE upGrowth Microsoft EUCiscoFortinet ISO 27001

Nordax

Så hjälper IT-Total banken Nordax att växa på en konkurrensutsatt marknad

Fabege

Fastighetsbolaget Fabege väljer IT-Total för en trygg IT-leverans

Services:
Virtualization, Backup & Recovery, Cloud Migration, Colocation, Cybersecurity... and 11 more
Partnerships:
EMC², Fortinet, HP, Aruba, Amazon, +7 […] more
HQ:
Solna, Sweden

IT-Total Reviews

Write a Review

På IT-Total finns spetskompetens, oavsett vad vi efterfrågar inom IT-infrastruktur och säkerhet. Det är en förutsättning för oss.

Anders Elming, IT-Chef
Fabege

IT-Total ser till att plattformen finns tillgänglig, att den underhålls, är stabil och säker.

Claes Johansson, Head of IT-operations
Nordax

Kemin stämde på en gång, och sedan har allt rullat på problemfritt. De kallar till kvartalsmöten där vi går igenom nuläget och framtidsplaner. I vardagen har vi en säljkontakt, en supportkontakt och en helpdesk att kontakta.
De har lärt känna oss och hela vår IT-miljö, och vi dem. Det är en stor tillgång. Vi får ofta detaljfrågor av våra kunder om säkerheten, och då kan vi ta hjälp av IT-Total för att besvara dem exakt. Skickar jag ett lågprioriterat ärende tar de hand om det, inget blir liggande. Behöver vi sätta upp en ny server fixar de det direkt.
Jag vet att allt fungerar så länge jag inte hör något. Om något händer får jag information om det av IT-Total, samtidigt som de löser alla problem.

Nils Keife, CTO
Inkopio

Många IT-företag vill enbart sälja sina produkter. IT-Total har en företagskultur som sätter kunden i fokus och vi märker att de verkligen bryr sig om oss och vårt samarbete på lång sikt. De förstår också att vi verkar i en bransch där vi behöver kostnadseffektiva lösningar, även under bra år – samtidigt som lösningarna måste vara stabila och driftsäkra.

Jonas Lindvall, Head of IT Operations & Infrastructure Architect
Apollo

Vi är Stockholms största taxibolag, men vi är för små för att bygga en egen IT-avdelning med den spetskompetens, dygnet-runt-övervakning och support som krävs. Eftersom vår verksamhet bygger på att vi alltid är igång är en stabil och övervakad driftmiljö A och O.
Vi har flera affärskritiska system som vi inte kan lägga i något publikt moln. IT-Total ansvarar för allt som har med IT att göra: både drift av infrastrukturen och den dagliga IT-driften som wifi, koppling till serverhallarna och våra datorer samt supporten.
Vi kan driva det strategiska arbetet med våra bokningsplattformar, tekniken i bilarna och att en sömlös, positiv kundupplevelse på webben och i appen. Det ska vara enkelt att vara Taxi Stockholm-kund. Vi behöver löpande bygga nytt så att vi inte står på hälarna när vi möter förändringar. Vi kan fokusera på att utveckla verksamheten.

Carl Vad-Schütt, CTO
Taxi Stockholm

Managed Service Providers near Solna

 • Specializes in IT infrastructure and delivers products and services that simplify the handling, operation and development of our customers’ IT environments. We think it is essential to be close to … More
 • Stockholm
  Advania is “The tech company with people at heart,” operating across Sweden, Norway, Iceland, Finland, Denmark, and the UK. With a team of over 5,000 talents, we offer managed services, hardware, … More
 • Solna
  Entreprenörsföretagen Candidator, DGC och Solid Park har tillsammans bildat Iver. Vi finns nära våra kunder, både fysiskt och i tanken. Genom sammangåendet har vi fått styrkan att nå vårt mål – att … More
 • Stockholm
  Nordlo erbjuder IT- och digitaliseringstjänster till företag och offentlig verksamhet i Norden, på regional, nationell och internationell nivå. Med strategisk rådgivning, ett nära samarbete och med … More
 • Solna
  Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Det ger oss en stabil grund att stå på och låter oss hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med … More

View Map of MSPs near Sweden

Are you from IT-Total? Edit your profile
Managed Service Providers near Sweden

Rate & review

We respect your privacy. Your Email will not be published, shared or used in any emailing campaign. You will be asked to validate your email account and we may only contact you regarding your review.